sâmbătă, 6 octombrie 2012

3 piese de nelipsit din garderoba ta

Vrei să ai în fiecare zi o ținută nouă? Nu ai nevoie de haine numeroase, ci de câteva piese de rezistența pe care să le combini cu fantezie.

      1. Jeanși, în orice moment al zilei
O pereche de jeanși este potrivită pentru orice ocazie, mai ales atunci când nu știi cu ce să te îmbraci. Pentru zi, asortează-i cu o cămașă sau cu o bluză colorată și poartă pe deasupra o vestă uni. Dacă vrei să obții o ținută elegantă, completeaza jeanșii cu un sacou cambrat și cu o eșearfă. Poartă accesorii simpleși încălțari comode.

       2. Fusta ,,creion",  pentru o ținută seducătoare.
Dacă vrei o ținută în care să fii remarcată, încearcă fusta creion, cu lungime până la genunchi, Poart-o cu o pereche de cizme, ciorapi mați și cu bijuterii prețioase.
Poti alege și o fustă cu talia înaltă, pentru a-ți sublinia linia șoldurilor și a taliei. Asorteaz-o cu o bluză sau cu o cămașă cu volane și cu o curea elegantă. Pe deasupra pune-ți un bolero.
        3. Rochia dreaptă, sunoka și feminină
Rochiile de zi sunt făcute din materiale simple și au croieli drepte, foarte feminine. Iarna aceasta,  poți încerca rochii tricotate în culori uni și colanți sau dresuri groase, colorate. Cizmele până la genunchi sunt cele mai potrivite, iar accesoriile mari, colorate, dau viață ținutei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu