sâmbătă, 6 octombrie 2012

Nu mă ințleg cu soțul

Soțul meu a rămas fără serviciu de două luni. Este foarte deprimat și nu mai crede că vom ajunge să ne rezolvăm problemele. Ne certăm mereu. Aveam doi copii de crescut, iar certurile ne fac viața imposibilă. Ce e de facut ?
În situația în care vă aflați, este posibil ca din cauza tensiunii pe care o resimțiți, să nu abordați o atitudine potrivită față de soț.
Acest lucru duce la acutizarea certurilor și a stării de nemulțumire a soțului. Astfel, vă este foarte greu să găsiți o soluție pentru a ieși din acest impas. Este posibil ca soțul să se simtă în  inferioritate, pentru că acuma dvs. sunteți cea care susține financiar familia, si nu el. Pentru ca lucrurile să reintre pe un făgaș normal în familie, este nevoie ca, ăn primul rând, dumneavoastră să găsiți o alta abordare, să încercați să-l faceți pe soț să se simtă susținut și înțeles. Arătați-i căt de importante sunt prezența și implicarea lui în viața de familie, cât de mult îl apreciați pentru implicarea lui în toate activitătile care țin de gospodărie și de copii, în căutarea soluțiilor pentru rezolvarea situației în care va aflați. Valorizați-i și apreciați-i cât mai mult eforturile, demonstrați-i  cât de important este pentru dvs. și pentru copii, căutați  să puneți în lumină asptectele pozitive ale relației sale cu familia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu